Ull/Kisa har solgt Niklas Sandberg til Start. Midtbanespilleren ble i fjor nominert til prisen årets spiller i OBOS-ligaen og hadde ett år igjen av sin toårskontrakt på Jessheim.

– For Ull/Kisa som klubb er det flere faktorer som spiller inn i en slik sak. Sportslig er det ikke tvil om at vi mister en veldig god spiller, samtidig har vi tatt hensyn til hva Niklas ønsker selv. I tillegg har vi fått til en avtale mellom klubbene som vi er veldig fornøyde med, sier daglig leder Cato Strømberg i Ull/Kisa Fotball til klubbens egne nettsider.

Sandberg kom gratis til Kisa før fjoråret før han leverte 10 scoringer og 11 assist for Ull/Kisa.

– Det har vært en veldig fin tid for meg og på banen har jeg løftet meg ett nivå, kanskje raskere enn jeg trodde selv. Jeg har fått mange gode venner og det har vært helt rått å være en del av dette laget både på og utenfor banen, sier Sandberg.

Han er glad for tiden i Kisa.

– En nydelig klubb, og jeg er evig takknemlig for tilliten jeg har fått og kommer til å savne alle, sier han.

På det som var overgangsvinduets siste dag hentet Kisa inn William Kurtovic. Den 21-årige midtbanespilleren kommer på lån fra eliteserieklubben Sandefjord. Avtalen varer fram til sommeren.

– Her får vi en ung og sulten spiller, med veldig spennende ferdigheter. Han kan bekle en rolle som både dyp midtbanespiller og indreløper. Han har vært gjennom oppkjøringen med Sandefjord, og går rett inn og konkurrerer om en plass på laget, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim.

Sandberg var på banen for Kisa i mandagens seriepremiere som endte uavgjort

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.