Vetle Winger Dragsnes signerte en toårskontrakt med Ull/Kisa før 2016 sesongen. Et halvt år før kontrakten går ut har Kisa valgt å selge sin faste venstreback til Mjøndalen.

VILLE BLITT BOSMAN-SPILLER

– I denne situasjonen har Vetle vært tydelig på at han ønsket å gå til Mjøndalen etter denne sesongen. Da vi nå har blitt enige med de om en overgang i sommer vurderte vi det dit hen at vi også vil sitte igjen med en økonomisk gevinst for en spiller som uansett ville blitt borte, sier Cato Strømberg, daglig leder i Ull/Kisa til klubbens egne nettsider.

Dragsnes har signert en 3,5 år lang kontrakt med Mjøndalen.

– Vi forsøkte å forlenge kontrakten med Vetle allerede i fjor sommer, og har i etterkant gjort flere forsøk på å få han på en lengre avtale enn den vi hadde ut 2017. Han har hele tiden gitt uttrykk for at han ønsket å avvente situasjonen, forklarer Strømberg.

OMSKOLERT MED HELL

Dragsnes ble umiddelbart omskolert fra kantspiller og endte opp med å bekle venstrebacken i fjorårssesongens 28 første kamper. De to siste kampene av den første sesongen måtte han se fra sidelinjen grunnet en operasjon. I inneværende sesong har han startet alle av Kisas 16 spilte kamper.

– Jeg har hatt en flott tid i Ull/Kisa, og må takke for at det var her jeg etablerte meg i OBOS-ligaen, sier Dragsnes til ullkisafotball.no.

BESTEMTE SEG FORT

Mjøndalen ligger på 7. plass i 1. divisjon, to poeng foran Ull/Kisa på 10. plass.

– Mjøndalen var tidlig ute med å vise interesse for meg, så da tilbudet kom på bordet tok det meg ikke lang tid å bestemme meg. Det er en klubb som har hatt god sportslig utvikling de siste årene og et sted jeg tror kan gi meg muligheten til å ta ytterligere steg selv. Dette er et knepp opp og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Dragsnes til Mjøndalens egne nettsider.

Ull/Kisa har tidligere i sommer mistet angriper Jonas Fjeldberg, og hentet inn anvendelige Mats-Andre Kaland.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.