Som i kampen mot Sandnes/Ulf, ble det scoring i første minutt. I motsetning til sist var det nå Ull/Kisa som tok ledelsen etter at keeper Stefan Hagerup slo et langt frispark som traff Ole Andreas Nesset. På Ranheims sekstenmeter vant han hodeduellen og stusset ballen videre. Aslak Fonn Witry var uheldig med klareringen og Ranheim-backen satte ballen forbi egen keeper.

HUSKER DU DETTE: Tilbake på vinnersporet

Etter ti minutter var hjemmelaget nære utligning, men ballen smalt i stanga. Returen blåste langt over mål.

I tolvte minutt vartet gultrøyene opp med flott offensivt spill. Niklas Sandberg hoppet elegant over ballen før han slo inn foran mål. Den trillet gjennom hele feltet før Nicolay Solberg hamret Kisa opp i tomålsledelse.

REDUSERTE FØR PAUSE

Hjemmelaget jaktet redusering og like før pause kom uttellingen.

Minuttet før pausesignalet ble Niklas Sandberg lagt i bakken av Mads Reginiussen. Frisparket fra 18 meter tok Sandberg selv. Han traff godt, men ble hindret av en god keeper som slo ballen til corner.

ROTET DET TIL

Ranheim kom inspirerte ut fra garderoben og fortsatte der de slapp. Få minutter uti andre omgang spilte de seg gjennom på høyresiden. Tidligere Tippeliga-profil Øyvind Storflor slo inn i boksen. Nok en gang fikk Mads Reginiussen tid til å avslutte – nok en gang måtte han se ballen gå i stolpen og ut. Ranheim prøvde og prøvde, men fikk dårlig betalt for strevet.

Etter en drøy time viste Niklas Sandberg seg virkelig frem. Feilvendt tok han ned en lang ball fra Martin Torp før han driblet seg mellom flere Ranheim-spillere og plasserte ballen nede i hjørnet.

Minuttet etter var Ole Andreas Nesset våken da han stjal ballen etter rot i Ranheim-forsvaret. Avslutningen fikk keeper avverget med en god redning.

Kvarteret før full tid kålet Ranheim det til igjen. Nicolay Solberg lot seg ikke be to ganger: Han snappet ballen og avanserte noen meter før han nådeløst dunket inn 1–4 fra 16 meter.

SPENNENDE AVSLUTNING

Ni minutter før slutt stanget Michael Karlsen inn 2–4 fra kort hold. I nest siste spilleminutt ble det for alvor spennende. Emmanuel Troudart prøvde å klarere et lavt innlegg fra venstre. Denne gangen var det gjestenes tur til å lage selvmål og med det dramatiske sluttminutter.

- Det var en slitekamp der vi tidvis trøbler litt defensivt. Vi er heldige som leder etter førsteomgang, men vi viser at det bor utrolig mye i dette laget og derfor vinner vi i dag. Offensivt er vi utrolige gode, defensivt har vi noen småting vi må justere, sier tomålsscorer Nicolay Solberg.

Utover høstsesongen kommer det tøffe kamper på rad og rekke for Ull/Kisa. Neste kamp er hjemme mot Start, en kamp Solberg ser frem mot:

- I høst skal vi sammen fortsette med lik innstilling som vi har hatt de siste kampene nå. Start i neste kamp blir gøy. Det er bare å fortsette med det vi har gjort, men vi skal bli bedre defensivt sammen, som et lag, sier han.

Kampfakta

 • OBOS-ligaen
 • Ranheim – Ullensaker/Kisa
 • Extra Arena, 630 tilskuere
 • Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL
 • Mål:
 • 0–1 1. min.: Aslak Fonn Witry (selvmål)
 • 0–2 12. min.: Nicolay Solberg
 • 1–2 40. min.: Magnus Blakstad
 • 1–3 62. min.: Niklas Sandberg
 • 1–4 74. min.: Nicolay Solberg
 • 2–4 81. min.: Michael Karlsen
 • 3–4 89. min.: Emmanuel Troudart (selvmål)
 • Gule kort: Martin Torp, Niklas Sandberg, Ullensaker/Kisa
 • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup–Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Nikolas Walstad, Jan Tore Amundsen–Christian Aas, Martin Torp, Niklas Sandberg (Herman Henriksen fra 89.), Nicolay Solberg (Truls Jørstad fra 79.), Kristoffer Ødemarksbakken–Ole Andreas Nesset
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.