Kløfta og Ull/Kisa 2 spilte 3–3 i torsdagens 4. divisjonsoppgjør på Bakkedalen kunstgress. Et Ull/Kisa med syv A-lagsspillere i troppen kom best i gang og tok ledelsen etter syv minutter ved Herman Henriksen. Hjemmelagets Hawar Saleh utlignet kun fire minutter senere.

Lagene var like langt til pause, men også den andre omgangen startet med en rask scoring til gjestene. Truls Jørstad, A-lagskapteinen som har blitt benket til tre av de fire siste 1. divisjonskampene, scoret etter kun ett minutt. Jonas Fjeldberg økte ledelsen rett før timen var spilt, men Kløfta ga seg ikke.

Wazgel Saleh skapte fornyet spenning med sitt mål etter 69 minutter, og i aller siste minutt lagde Adam Olsen 3–3 som sørget for poengdeling. Resultatet tar Kløfta til 2. plass på tabellen, mens Kisa-rekruttene ligger på 9. plass.

Jessheim-klubbens A-lag skal søndag spille borte mot Jerv.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.