På et årsmøte i regi av Ullensaker/Kisa IL den 10. mai stemte medlemmene i Ull/Kisa for å utsette avgjørelsen om å bytte klubbnavn til UKI Jessheim. Som EUB hadde omtalt i en artikkelserie i forkant av møtet var det stor uenighet rundt forslaget om å bytte navn. På møtet ble det temperatur da frontene ytret seg ansikt til ansikt. Dette ønsket hovedstyret å unngå nå som navneprosessen tas videre. Før jul ble det derfor etablert en arbeidsgruppe bestående av to personer fra hver idrett, pluss to fra klubbens arbeidsutvalg. Denne komiteen fikk i oppgaven å sjekke stemningen rundt i Ull/Kisa-miljøet, og eventuelt komme fram til et navneforslag med mer støtte enn hva som var tilfelle ved forrige årsmøte.

STØTTER NYTT NAVN

Denne komiteen, ledet av Egil André Aas, har nå oversendt sitt forslag til hovedstyret der de støtter det opprinnelige navneforslaget. Komiteen foreslår altså at laget søker Norges idrettsforbund om registrering av nye formelle navn som siden registreres i Enhetsregisteret som UKI Jessheim IL, UKI Jessheim Fotball, UKI Jessheim Friidrett, UKI Jessheim Håndball.

De understreker også at lagets logo beholdes uendret og at det skal sies klart fra at det gis anledning til å benytte navneelementer fra logoen når dette ønskes. Til slutt foreslår komiteen at forslaget bør gjennomgås i møter, eventuelt årsmøter i lagets enheter, for å avklare tilslutning før det eventuelt legges fram i allianselagets årsmøte.

TIL HØRING

Forslaget ble behandlet i hovedstyret 31. januar 2018, og der ble det vedtatt å sende saken til høring i de enkelte gruppene. Høringsfristen til Hovedstyret er 9. mars 2018.

LES OGSÅ: På seniorkafeen snakker gamle Ull/Kisa-gutter om alt fra fotball til #metoo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.