Etter at den nyopprykkede klubben unngikk nedrykk i Vegard Skogheims debutsesong som Ull/Kisa-trener, ble fjorårets sesong en enda større opptur. Kisa kom til kvalik for eliteserien etter å ha blitt sjette beste lag på nest øverste nivå. For denne jobben ble Skogheim nominert til prisen årets trener i OBOS-ligaen.

I inneværende sesong har framgangen fortsatt, og snart halvveis ligger Kisa på fjerdeplass med direkte opprykksplass innen rekkevidde. Samtidig går Skogheim inn i sitt siste halvår av treårskontrakten med Ull/Kisa.

– Hvordan stiller du deg til å forlenge kontrakten med Ull/Kisa?

– Først må jeg høre noe fra Ull/Kisa før jeg kan forholde meg til noe konkret. Og det har jeg ikke gjort, så før det har jeg ikke så mange kommentarer til det annet enn at jeg forholder meg til den kontrakten jeg har ut året, sier Skogheim.

VIL FORHANDLE I SOMMER

Daglig leder Cato Strømberg i Ull/Kisa fotball sier til EUB at klubbledelsen vil innlede diskusjonene om en eventuell kontraktsforlengelse etter at vårsesongen er over.

– Hva blir viktig for deg for at dere skal bli enige om forlengelse, Skogheim?

– Det handler om hvilke framtidsplaner klubben har og hva de tenker om både meg, klubben, spillere, ambisjoner og hele den pakka, sier han.

– Skulle du helst sett at framtiden ble avklart tidligere?

– Det begynner å nærme seg at jeg må vite hva som skjer neste år, det gjør det. Men så har jeg vært med på dette så lenge at jeg ikke har noe panikk i forhold til det. Men klart, jeg går på kontrakter gjennom alle mine år, så da er det greit å vite hva man skal gjøre neste år, sier han.

– Er det et ønske fra deg å fortsette å trene Kisa utover disse tre årene?

– For å si det sånn, det er ikke meg imot. Jeg trives veldig godt her. Så er det også viktig for meg å ikke spille ut kortene og forhandle gjennom avisa. Men jeg trives veldig godt her, så det ligger i hvert fall ikke noe der, sier Skogheim.

FORNØYD

Også Cato Strømberg holder kortene tett til brystet.

– Er det et ønske fra klubben å ha hovedtreneren med videre?

– Vi har ikke gått noe inn på det i det hele tatt, foreløpig. Vi kommer til å sette oss ned å diskutere kursen videre sammen med trenerne når vi er ferdige med vårsesongen, sier Strømberg.

– Hva synes du om jobben Skogheim har gjort disse 2,5 årene?

– Det har vært veldig bra. Vi har tatt et skritt i riktig retning og er absolutt fornøyde med den jobben som er gjort, sier Strømberg.

VIKTIG KAMP

Da EUB snakker med Skogheim jobber han med å analysere søndagens motstander, Sandnes Ulf. I likhet med Kisa jakter de opprykksplassene på en svært jevn tabell.

– Sånn sett er det en nøkkelkamp, men samtidig vet vi at mye skal avgjøres i løpet av høstsesongen, sier Skogheim.

LES OGSÅ: Sand er toppkandidat til å få NFFs landslagsanlegg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.