På Tour de Frances andre dag lå Vegard Breen fra Maura i brudd nesten hele dagen. Han ble da tatt igjen av hovedfeltet med bare noen kilometer igjen til mål.

BRUDDET GIKK TIDLIG

Fredag var Vegard Breen igjen med i tetgruppa i Tour de France.

Idet etappen offisielt startet gikk bruddet med ni ryttere - deriblant Vegard Breen fra Maura.

Ganske raskt fikk bruddet over ett minutt til hovedfeltet, og tiden bare økte.

HØYT TEMPO

Breen så en tid ut til å ha problemer med å holde tempoet, men etablerte seg fint i gruppen igjen, men med seks mil igjen måtte Breen slippe tetgruppa og ble hentet av feltet.

Avslutningen av rittet ble preget av regn, som førte til flere velt, hvor sentrale ryttere gikk ned.

Det er nå to etapper igjen av sykkelrittet, som avsluttes på Champs-Elysee i Paris søndag.

LES OGSÅ: Offensiv Vegard Breen etter monsteretappen

LES OGSÅ: Jeg er sikker på at tiden i brudd ga mersmak for Vegard

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.