Syklisten Vegard Breen forlater laget Fortuneo-Vital Concept og vender hjem til laget Joker Byggtorget neste sesong. Det melder procycling.no.
- Det at jeg nå ender opp i Joker, og ikke fortsetter der, var et valg jeg tok, sier Breen til sykkelnettstedet, og legger til at han ikke trivdes så veldig godt.
- Nei, jeg gjorde ikke det. Det er en annen kultur. Alle personene rundt og rytterne var all righte folk. Jeg har ikke noe å utsette på noen sånt. Det var bare annerledes, utdyper han.
Breen startet karrieren i Team Joker. Siden har han syklet for Lotto og hans forrige lag Fortuneo-Vital Concept. I sommer viste han seg fram i et brudd under Tour de France.
- Jeg gleder meg til å bli en del av Joker igjen, og den gjengen der. Forhåpentlig kommer jeg til å finne tilbake gleden og motivasjonen for syklingen, sier Breen.
LES OGSÅ: Passe fornøyd med sitt første Tour de France

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.