- Ja, verdenscup blir det, smiler Paal-Mogens Furuseth.

- Vedtaket ble fattet av FIS i Mexico så til vinteren vil det være mulig å se verdens aller beste utøvere konkurrere på verdenscupnivå i Hurdal skisenter, sprudler Furuseth.

BILDER FRA HURDAL PÅ NRK

Det er helgen rundt 25. februar at verdenscupkonkurransene skal arrangeres. Det vil bli konkurranser både fredag, lørdag og søndag.

- Jeg har nylig fått bekreftet at NRK kommer til å ha sendinger fra konkurransene. Så innimellom langrennssendingene fra neste års VM i Lahti blir det bilder fra Hurdal, sier Furuseth.

USK ER SENTRALE

Ullensaker Skiklubb vil bli meget sentral i dette arrangementet. Klubben har jo i en årrekke arrangert Galdhøpiggrennet. Mange av de samme vil få sentrale posisjoner under denne vinterens verdenscup.

- Jeg føler nå at vi er på veg inn i det gode selskap. For en del år siden var det jo verdenscup i Varingskollen. Nå blir det verdenscup i Hurdal, sier Furuseth.

LES OGSÅ: Enda et hyttefelt i Hurdal: Tett på skibakken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.