Som del av nye Jessheim videregående skole er det vedtatt at Akershus fylkeskommune skal få opprettet en grusbane på området. EUB har omtalt at Ullensaker kommune og skolen heller vil ha kunstgress, og at fylkespolitiker Ketil Nordengen har jobbet for å få muligheten til å endre planene gjennom en sak i fylkestinget. Ettersom administrasjonen kun la fram et notat i mandagens fylkesting, og ikke en sak som politikerne kan behandle, vedtok et enstemmig fylkesting at administrasjonen på nytt skal finne ut hva en endring til kunstgress vil koste.

Skolen skal stå ferdig i august.

– Jeg har bedt administrasjonen om å raskt komme tilbake til oss, så vi får tatt en beslutning veldig fort når vi fått dataene på bordet, sier Nordengen til EUB.

Han sier det er mulig å få tatt en avgjørelse før sommerferien.

– Det vil være synd å anlegge grusbane når de fleste i Akershus fylkeskommune, Ullensaker kommune, og dem som jobber med fysisk fostring på Jessheim videregående ønsker seg kunstgressflate som gjør at de kan drive mer allsidig idrett ute, samtidig som det vil ha mer nytteverdi etter skoletid, sier Nordengen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.