– Jeg må få skryte av dugnadsviljen. Alt vi trengte var klart en måned før stevnet. Det er veldig behagelig å være leder når du har så flinke og ivrige folk som stiller opp, sier Tor Arne Sandholt.

MANGE OPPGAVER

Omtrent 50 personer var i sving i kulissene da Øvre Romerike Budo Senter arrangerte Norgescup og Østlandscup i taekwondo ved Jessheim is- og flerbrukshall i helgen som var. Eidsvoll-klubben tar på seg ett slikt stort stevne i året, hvor det kreves mye innsats for planlegging, opprigging, gjennomføring av stevnet, samt nedrigging og kioskdrift. Overskuddet fra salget er klubbens inntektskilde.

– Med utøvere, trenere og foreldre er nærmere tusen personer innom stevnet, og de som hjelper til er stort sett foreldre og utøvere, sier Sandholt.

IDEELLE FASILITETER

Klubben har gratis leie av kommunale Jessheim is- og flerbrukshall. Også de nye fasilitetene i Ullensaker idrettspark bidrar til at klubben får mange positive tilbakemeldinger fra utøvere og forbund.

– Det er også kantine og møterom for å kunne holde trenerkurs. Vi har bra fasiliteter som er ideelle for et sånt stevne. I og med at vi er en Eidsvoll-klubb kunne vi ønsket oss en slik hall i Eidsvoll også, sier han med et smil.

Arrangørklubben gjorde også stor suksess ute på mattene. Øvre Romerike Budo Senter kunne dra den korte turen hjem med hele ti medaljer i bagasjen.

– Det synes vi er veldig bra, og mange av dem er unge utøvere. Vi har 300 medlemmer totalt i klubben, og 25 som trener på kampgruppe. Mens noen var på vinterferie hadde vi totalt 14 utøvere med på stevet denne gangen, sier Sandholt.

– MEGET GOD INNSATS

Gullmedaljene ble vunnet av Anders Nannestad og Jonas Madsen. Sølvmedaljene gikk til Christofer Sandholt, Tim-Robin Bjerke-Vatsøy, Kevin Blaker, Stian Wilson Sannum, Markus Storm Johannessen og David Vikan Fjeld. Bronsemedaljene ble vunnet av Adrian Mathisen og Magnus Sandholt. Trener for kampgruppa, Kristoffer Torseth, sier det var mye bra kjemping også utenom pallplasseringene.

– Det var også meget god innsats av utøverne Dennis Tufte Gråbø, Erikas Naujalis og Balder Johanesen selv om det ikke ble medaljer denne gangen, sier Kristoffer Torseth, trener for kampgruppa.

LES OGSÅ: Talgø tok NM-gull i taekwondo 

LES OGSÅ: Ordemann til eksklusiv liga

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.