LSK Kvinner ble i helgen tildelt seriegullet etter å ha vunnet årets Toppserien i fotball. På laget spiller ullsokningene Emilie Woldvik, Sophie Haug og Malin Brenn. Jessheim-jenta Brenn forteller at hun gleder seg stort over mer enn bare seriegullet.

– Kan det egentlig bli bedre enn dette? For min egen del er jeg både positivt overrasket og veldig glad for all den spilletiden jeg har fått denne sesongen. Rett og slett takknemlig. I LSK Kvinner har jeg fått muligheten til å ta et stort steg videre som fotballspiller sier Brenn til LSK Kvinner sine nettsider.

De lokale jentene har i høyeste grad bidratt på banen. Forsvarer Brenn har spilt 18 av 21 kamper, og i den andre enden av banen har Haug blitt nummer fire på toppscorerlista med 12 mål på 19 kamper. Underveis i sesongen høstet spisstalentet lovord av trener Hege Riise. Forsvarsspiller Woldvik har vært på banen i åtte av kampene.

LSK Kvinner har også eidsvollsøstrene Hedda og Andrea Taugard i rekkene, som begge venter på sine seriedebuter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.